Upgraden naar een groter hostingpakket doe je gemakkelijk en snel door onderstaande stappen uit te voeren. Ons een e-mail sturen mag natuurlijk ook.
Upgraden kan op elk moment en je betaalt alleen het prijsverschil tussen je huidige en het nieuwe hostingpakket.

1. Log in op Mijn Beijesweb.
  2. Klik op het grijze blok Diensten.

Diensten

3. Klik bij hostingpakket dat je wilt upgraden op de knop Beheren.

Jouw hostingpakketten

4. Klik op de knop Upgraden.

Beheer product

5. Klik in het volgende venster bij het hostingpakket van je keuze op de knop Bestel.

Bestellen

6. Kies je betaalwijze en klik op Volgende. Kies je voor iDEAL dan wordt je betselling meteen verwerkt omdat jouw betaling onmiddellijk door ons wordt ontvangen. Bij een overschrijving kan dit een of enkele dagen in beslag nemen, afhankelijk van je bank.

Betaalwijze

7. Koos je voor iDEAL, kies dan in het volgende venster bovenaan je bank en klik op Betaal met iDEAL. Je kunt nu de betaling doen en je bestelling afronden.

Kies bank

Koos je voor Overschrijving per bank, schrijf dan het bedrag over op onze rekening.