Wat betekent de AVG voor jou?

Beijes Webpublishing werkt met persoonsgegevens en verwerkt ook persoonsgegevens van jou (zoals je naam, e-mailadres en betaalinformatie). Deze gegevens zijn noodzakelijk om gebruik te maken van de producten en diensten van Beijesweb.

Bijlage Verwerking Persoonsgegevens

Het is niet haalbaar om met iedereen een aparte overeenkomst af te sluiten gezien de grote hoeveelheid klanten. Daarom hebben wij, op advies van specialisten op dit gebied, ervoor gekozen om hiervoor een bijlage aan onze algemene voorwaarden toe te voegen. Deze bijlage 'Verwerking Persoonsgegevens' is de verwerkersovereenkomst en je hoeft daarom geen aparte verwerkersovereenkomst met ons af te sluiten. De tekst van de bijlage is in samenwerking met diverse partijen, waaronder een jurist, tot stand gekomen.

Je kunt deze bijlage inzien in je account op Mijn Beijesweb. Klik vervolgens op je naam en dan op Privacy en voorwaarden. Onder het kopje Verwerkersovereenkomst staat de link naar de bijlage.
De bijlage is ook te downloaden als pdf.  Klik op Ondersteuning > Downloads. Klik op de categorie Algemeen en daarna op Bijlage Algemene Voorwaarden: Verwerking Persoonsgegevens.

Aparte verwerkersovereenkomst

In sommige gevallen kan het toch wenselijk zijn om een overeenkomst te ondertekenen. Bijvoorbeeld omdat het een voorschrift is in het bedrijf of de instelling die je vertegenwoordigt of omdat je het zelf graag wilt.
Indien je prijs stelt op een ondertekende verwerkersovereenkomst, dan kun je deze online ondertekenen.
De te ondertekenen verwerkersovereenkomst staat op onze website:

https://www.beijesweb.nl/verwerkersovereenkomst

Je hebt een wachtwoord nodig om de overeenkomst te kunnen lezen. Het wachtwoord kun je bij ons opvragen. Maak een ticket aan of stuur ons een e-mail en je ontvangt van ons het wachtwoord.

Na het ondertekenen verschijnt de verwerkersovereenkomst binnen 48 uur in je account op Mijn Beijesweb.