Wij kennen geen automatische verlenging. Door een factuur voor je diensten niet te betalen, verloopt de dienst automatisch.
Het is voor ons echter prettiger als je 'officieel' opzegt. Dit doe je als volgt.

1. Log in op onze website www.beijesweb.nl
  2. Klik op het vakje Diensten.

Diensten

3. Je ziet nu een overzicht van de diensten die je bij ons afneemt. Klik op de knop Beheren bij het hostingpakket.

Dienstenoverzicht

4. Scrol naar beneden en klik op de knop Opzeggen.

Opzeggen

5. Geef in het volgende venster de reden van opzegging.
    Plaats een vinkje bij Ik bevestig dat ik dit domein niet wil verlengen.
    Selecteer bij Opzegging per of je per direct of per einde termijn wilt opzeggen. Let op: als je je domeinnaam en hosting wilt verhuizen naar een andere partij, kies dan altijd voor Einde van de termijn.

Opzeggen

6. Klik op de knop Opzeggen.