Wij kennen geen automatische verlenging. Door een factuur voor je diensten niet te betalen, verloopt de dienst automatisch.
Het is voor ons echter prettiger als je 'officieel' opzegt. Dit doe je als volgt.

1. Log in op onze website www.beijesweb.nl
  2. Klik op het vakje Diensten.

Diensten

3. Je ziet nu een overzicht van de diensten die je bij ons afneemt. Klik op de naam van het hostingpakket, bijvoorbeeld WEB 4.

Dienstenoverzicht

4. Scrol naar beneden en klik op de knop Opzeggen.

Opzeggen

5. Geef in het volgende venster de reden van opzegging.
    Plaats een vinkje bij Ik bevestig dat ik dit domein niet wil verlengen.
    Selecteer bij Opzegging per of je per direct of per einde termijn wilt opzeggen. Let op: als je je domeinnaam en hosting wilt verhuizen naar een andere partij, kies dan altijd voor Einde van de termijn. Doe je dat niet, dan wordt je domeinnaam meteen opgezegd en verwijderd, waardoor je geen verhuiscode ontvangt en de domeinnaam meteen vervalt.

Opzeggen

6. Klik op de knop Opzeggen.
  7. Als je het domein wilt verhuizen naar een andere provider, klik dan in het menu aan de linkerkant op EPP code aanvragen. De verhuiscode van het domein wordt weergegeven. Stuur de verhuiscode naar je nieuwe provider.