Dataverkeer bestaat uit:

• het aantal bytes dat wordt verbruikt door bezoekers van uw site door het bekijken van webpagina's of het downloaden van bestanden;
  • het ontvangen van e-mail op het e-mailadres dat hoort bij uw hostingpakket;
  • het plaatsen van bestanden op uw website (uploaden om de website te updaten).

Toelichting: Bij elke opgevraagde pagina van uw website worden er gegevens (data) verzonden naar de computer van de bezoeker. Hoe meer mensen uw website bezoeken, des te meer gegevens (dataverkeer) er worden verzonden.

Uw hostingpakket verschaft u een bepaald aantal MB's dataverkeer per maand. U kunt het pakket afstemmen op het aantal bezoekers dat u verwacht op uw website.

Heeft u hierbij advies nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op.