Kan ik op elk moment veranderen van hostingpakket, d.w.z. een groter of kleiner hostingpakket nemen?

Dat kan bij het nemen van een groter hostingpakket op elk gewenst moment. U betaalt voor de resterende lopende periode slechts het verschil tussen uw oude en nieuwe abonnement.

Een kleiner hostingpakket kunt u alleen na afloop van uw lopende contract afnemen.

  • 1 Gebruikers die dit nuttig vonden
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Upload locatie van uw website en pad

U dient uw website te uploaden in de map public_html. Heeft u meerdere domeinen gehost op uw...

Schijfruimte limiet

De hoeveelheid schijfruimte die u heeft is afhankelijk van het hostingpakket dat u heeft...

Hoe kan ik een domeinnaam met hostingpakket opzeggen?

Wij kennen geen automatische verlenging. Door een factuur voor je diensten niet te betalen,...

Wat is dataverkeer?

Dataverkeer bestaat uit: het aantal bytes dat wordt verbruikt door bezoekers van uw site...

Domeineigendom verifiëren via DNS-record

Bij sommige diensten, zoals Google Analytics of Google Search Console, word je gevraagd om het...